Kapcsolat
 
 
 

Merkapt- A bajnokok választása!

Régi törzsvevőnktől, Kammerer Zoltántól (háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozónk) kaptuk ezt a levelet, aki nemrég nálunk vásárolta klímaberendezését:

„Nemrég fejeztem be az építkezést és már csak egy jó légkondicionáló berendezés hiányzott a nyugodt -tökéletes pihenésemhez.

Fontos szempont volt a minőség, ezért választottam a GREE klímát. Mindent tud, ami nekem fontos, ráadásul hűt-fűt, ami igencsak hasznos minden évszakban. Ami nagyban döntő volt, az az energiafelhasználás, jelenleg ebben a kategóriában ez a típus volt a "legzöldebb". Ár-érték arányban pedig best of!

A Merkaptnál régi vásárló vagyok, szinte barátként járok be az üzletekbe, ami nálam nagyon fontos, mert náluk otthon érzem magam. Képzett kollegákkal találkozhatunk, minden kérdésre kielégítő, szakszerű választ kaptam. Nekem ennyi elég, ahhoz, hogy ne is jusson eszembe máshova menni!

Nagy előnye a cégnek a vásárlók gyors kiszolgálása. Most is maximálisan elégedett voltam. Kipattant a fejemből a klíma vásárlás ötlete, hívtam Kis Istvánt telefonon és érthetően, készségesen elmondta, mit miért ajánl és mit miért nem... Telefonban megegyeztünk, pár perc múlva jött egy árajánlat email formában, amiben benne volt egy szakember elérhetősége is, aki felszerelte, kiszállította a csomagot. Az e-mailre válaszolva elfogadtam az ajánlatot, még egy telefon, ekkor már a szerelővel beszéltem, aki 1 héten belül hozta a klímát.

Fel is szerelte és tökéletesen működik minden, boldog a család. :)”


Köszönjük Zolinak a kedves szavakat!

Amennyiben Ön is szeretne szakszerű segítséget kapni klímavásárlásához, keresse kollégánkat bizalommal:

Kis István
Megújuló energia üzletágvezető
+36 20 362 4181
kis.istvan@merkapt.hu

Tovább klíma kínálatunkra...

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet