Kapcsolat
 
 
 

Formabontó kivitelezés, trendkövető design termékek a Contsrumán

A Merkapt Zrt. által forgalmazott RADECO is részt vett a 2018.04.11. és 04.15-e között megrendezett Construma kiállításon.

Több ezer érdeklődő csodálhatta meg a 15 éves lengyel gyártó törölközőszárítós radiátor választékát. A standard és krómozott kivitelezésű csőradiátorok mellett az egyedi design termékek kerültek előtérbe. A kiállított radiátoroknak köszönhetően a látogatók egy kis ízelítőt nyerhettek a közel száz egyedi, formabontó kivitelezésű termékből.

 A RADECO termékekről bővebben itt olvashat.

„Nagyon sok jó visszajelzést kaptunk magánemberektől, főképp olyanoktól, akiknek otthonába már RADECO van beépítve. Nagyon meg vannak vele elégedve a márkával, örülnek, hogy újra kiállítottunk.

A gyár mindig figyeli az aktuális világ trendeket, ez alapján választottuk meg a kiállításra kivitt termékeket. Bejöttek a számítások, több ezer érdeklődő csodálta meg a kiállított darabokat. Főképp a kocka és lapos kivitelezés jött be az embereknek. Pl. PINO K modell, ENZO K modell, és  ADAMO T krómozott kivitelben: itt csábító tényező volt a jó ár és a raktárkészlet. Az új építésű házakba ajánlott fix fűtőpatronok is elnyerték az érdeklődők tetszését."

Moroz Alex

RADECO márkaképviselő

  

  

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet