Kapcsolat
 
 
 

Beszámoló Afrikáról

Fekete Ádám nemrég tért haza afrikai edzőtáborából. Egy kis élménybeszámolót és csodás képeket hozott nekünk:

"Minden évben megyünk tavasszal melegvizi edzőtáborba, hogy hamarabb el tudjuk kezdeni a vízen való munkát. Én nekem ez volt a 3. évem, hogy Dél-Afrikaba mentem, így tudtam előre, hogy tökéletes körülmények között tudok majd készülni az előttem álló egy hónapban! Ilyenkor elsősorban a technika összeállítása és a kilométer gyűjtésen van a hangsúly, ez most sem volt máshogy ebben az 1 hónapban, amit kint töltöttünk!

Az időjárás kifogasolhatatlan, néha vannak viharok, amik teljesen mások, mint Európában. De ezeken kívül 20-30 fokban tudtunk végig készülni, ami az otthoni 0 fokhoz képest hatalmas segítség. Ilyenkor naponta két edzésünk van, edzések között meg a pihenésen van a hangsúly, de hála az égnek Afrikában a hétvégén rengeteg helyre eltud jutni az ember.

Voltunk egy vidámparkban, Szafariban és a régi, jól bevált fapiac se maradhatott el, ahol rengeteg suvenirt lehet vásárolni! Nagyon jól éreztem magam, mint mindig, hatalmas segítség ez a melegvizi tábor. Szerencsére most már itthon is szép idő van, így gördülékenyen mehet tovább a készülés itthon is. Mostantól Csepelen fogok készülni a Kolonics György telepen!"

 
 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet