Kapcsolat
 
 
 

A Merkapt Zrt. nyílt levele

A Merkapt Zrt. nyílt levele a Mart Kft. csődeljárása kapcsán

Megdöbbenéssel és sajnálattal értesültünk arról, hogy az épületgépészeti piac egyik meghatározó szereplője, a Merkaptnál egy évvel korábbi alapítású Mart Kft. felfüggesztette üzleteiben a kiszolgálást és csődeljárást kezdeményezett maga ellen. Sokan azt hihetik, hogy ennek örülünk, de a valóság az, hogy egy komoly, értékekkel rendelkező szakmai versenytárs ilyen hirtelen kiesése a piacon beláthatatlan következményeket fog hozni.

Az épületgépész piac szereplőinek nagyon sok feladatot fog adni a jövőben, hogy ezt a kialakult piaci űrt betöltsék. Ezért biztos, hogy mindannyiunknak többet kell dolgoznunk és át kell alakítani a piacon kialakult tendenciákat (áruhitelezés, árképzés, termékportfólió, kapacitás bővítés).

A Merkapt Zrt. tavaly is jelentős mértékben növekedett és az idei év első két havi forgalma alapján is exponenciális mértékben fejlődik tovább.  Egyre több munkánk, egyre több megrendelésünk, egyre több üzleti partnerünk van. Ez a váratlan és sokkoló piaci változás nélkül is el kellett kezdenünk megerősíteni erőforrásainkat, raktárat bővítettünk, létszámot növeltünk-növelünk, új légtechnikai üzletágat hoztunk létre.

Vevőink közül sokan jelezték, hogy egyes termékeket a Mart Kft-től vettek, amit most nem tudnak elérni. A Mi feladatunk többek között, a vásárlóink növekvő áruigényének a folyamatos és zökkenőmentes kiszolgálása. Erre készen állunk, szervezetünk alkalmas rá. Meglévő és jövőbeli beszállítóinkkal közös, precíz és összehangolt munkával igyekszünk teljesíteni a feladatot.

Forduljanak hozzánk továbbra is bizalommal!

 

Merkapt Zrt. igazgatóság:

Fülöp Ildikó Szemán Róbert Halgas Csaba Kaczeus Zoltán
Igazgatóság elnöke Igazgatósági tag Igazgatósági tag Igazgatósági tag

 

 

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet