Kapcsolat
 
 
 

Flamco tágulási tartályok

 

Flexcon tágulási tartály Nyomástartó tágulási automaták Tágulási tartályok ivóvíz-rendszerekhez

A Flamco széles körben gyárt membrános tágulási tartályokat. Az ezekben az egységekben található acéltartály és membrán egyaránt kiemelkedő minőséget képvisel.

Egyúttal megfelelnek az összes, aktuálisan érvényes európai szabványnak, illetve megfelelőségi CE-jelöléssel rendelkeznek.

A Flamco tartályai mind az ivóvizes, mind a hűtött/fűtött vízrendszerekhez kaphatók, 2 liter és 8.000 liter közötti méretekben. A gázzal való előtöltésre vonatkozó nyomásértékeket a rendelés időpontjában ki lehet választani.

 

 

 

A nagy teljesítményű zárt rendszerekhez a hagyományos tágulási tartályok nem a lehető leghatékonyabb megoldást jelentik az üzemi nyomás vagy a statikus nyomás szempontjából.

A Flamco nyomástartó automatái rendkívül hatékony tartálykonstrukciójuk és vezérlőberendezéseik révén kiegyenlítik a rendszernyomást. Bármely vonatkozó igényt kielégítő modelljeink kiemelkedő teljesítményt és nagyfokú változatosságot kínálnak, ami még tovább fokozható számtalan opcionális kiegészítő hozzáadásával.

A Flamco többféle helyzetben jól alkalmazható modulokból felépülő termékcsaláddal rendelkezik azért, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni.

A háztartási rendszerek több tízezer literes nagyságrendben pazarolnak el vizet a tágulás nyomán a leeresztő és tágulási vezetéken elszivárgó víz formájában.

A Flamco Airfix A és Airfix D, ivóvizes rendszerekhez gyártott, membrános tágulási tartályaival ez a veszteség megakadályozható.

Az Airfix tartályokat úgy tervezték, hogy a folyamatos vízátfolyás állandó áramlást tartson fenn, és ezért a folyamat meggátolja a baktériumok megtelepedését is.

 

 

 

 

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet