Kapcsolat
 
 
 

Sport

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk a sport és az aktív életmód támogatója. Fontos számunkra a környezettudatosság és a környezetvédelem mellett az egészséges, aktív, sportos életmód támogatása is.

Egyéni szponzorációk

Támogatott sportolóink között a teljesség igénye nélkül olyan figyelemreméltó tehetségek szerepeltek, mint a világbajnok Magyar Rafting Csapat, az olimpiai bajnok úszónô Risztov Éva, vagy a világbajnok maratoni kenus Kövér Márton és az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila. A cégünk nevét is viselô Merkapt Kôbánya SC színei alatt az ország legkiválóbb sakkozó gyermekei is szponzoráltjaink közé tartoznak.

Sport rendezvények

NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ

Nem csak támogatjuk a legnagyobb hazai utánpótlás sport rendezvényt a Nagy Sportágválasztót, de kollégáink alapító tagjai, szervezôi is ennek az évente több, mint 100 000 embert megmozgató országos eseménynek. A Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszíne a MERKAPT SPORTKÖZPONT.

BÉCS-POZSONY-BUDAPEST ULTRAMARATHON

2011-tôl a nemzetközi, 3 országon átnyúló futóversenynek, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathonnak is állandó támogatói vagyunk, sôt saját csapattal rendszeresen versenyzôként is erôsítjük a versenyt.

UNDERWORLD KUPA extrém hegyikerékpáros verseny

A MERKAPT sportközpontunk alatt húzódó több kilométeres barlangrendszer szolgál helyszínéül a világ egyik legérdekesebb föld alatti mountenbike versenyének.

Támogatott sportolóink

Fekete Ádám

Kövér Márton

Merkapt Sárkányok

Női rafting csapat

Vajda Attila

 

 

Sport híreink

Merkapt Kőbánya Teniszkupa

A legnagyobb épületgépészeti cégek bajnoksága

Irány Portugália!

Háromszoros győzelem a válogató versenyen.

Újabb aranyeső a Világkupán!

Fekete Ádám többször is a dobogó tetejére állhatott a Szegedi Világkupán.

Aranyérem a Világkupán!

A Hajdu Jonatán-Fekete Ádám páros hatalmas fölénnyel nyerte el az aranyérmet a szegedi kajak-kenu világkupán.

Jött, látott, győzött!

Kövér Marci támogatott sportolónk 2018.05.01-én részt vett a Vass István Emlékversenyen.

XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó

2018. május 25–26. (péntek-szombat) 9–17 óra között, a Merkapt Sportközpontban.

Magyarországon először!

Kövér Márton, támogatott kenusunk SUP- pal kerülte meg a szigetet. Erről a nem mindennapi eseményről számol be világbajnok maratoni kenusunk.

Beszámoló az I. Kőbánya Kupáról

A Kőbánya labdarúgó kupa a Nagy Sportágválasztó helyszínén került megrendezésre a Merkapt Sportközpontban.
Összesen 16 kőbányai cég csapata mérte össze foci tudását. A tehetséges és lelkes versenyzőknek köszönhetően egy ingencsak élménydús, izgalmas napot zárhattunk.

Beszámoló Arfikáról

Fekete Ádám nemrég tért haza afrikai edzőtáborából. Egy kis élménybeszámolót és csodás képeket hozott nekünk.

I. Kőbánya Kupa

2018.04.07-én kerül megrendezésre az első Kőbánya Kupa, melyen kőbányai cégek mérheti össze fuball tudásukat. A rendezvényre azonban nem csak a foci szerelmeseit várjuk, hiszen megannyi más sportággal is készülünk...

Újabb elismerés!

A Nemzeti Versenysport Szövetség is díjazta a Merkapt szponzoráltját, Kövért Mártont.

Büszkék vagyunk sportolóinkra!

Folytatódik a 2014-ben elindított hagyomány, hiszen 2018.02 15-én ismét átadják az év Kőbánya Sportolója címet! A gálaesten a Merkapt Zrt. is több ízben érintett. 

 

 Interjú Fekete Ádámmal

Büszkék vagyunk arra, hogy támogatott sportolóink közt egy olyan fiatal tehetséget is megnevezhetünk, mint amilyen Fekete Ádám. A vele készült interjúval kis betekintést nyerünk egy vérbeli kenus életébe...

 

 XXI. Nagy Sportágválasztó szeptember 15-16.

A Merkapt Sportközpont ad otthont a XX. Nagy Sportágválasztónak. Regisztráljanak be oldalunkon, hogy gyorsabban és kényelmesebben bejussanak a rendezvényre.

 

 

 

 

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet