Kapcsolat
 
 
 

Sport

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk a sport és az aktív életmód támogatója. Fontos számunkra a környezettudatosság és a környezetvédelem mellett az egészséges, aktív, sportos életmód támogatása is.

Egyéni szponzorációk

Támogatott sportolóink között a teljesség igénye nélkül olyan figyelemreméltó tehetségek szerepeltek, mint a világbajnok Magyar Rafting Csapat, az olimpiai bajnok úszónô Risztov Éva, vagy a világbajnok maratoni kenus Kövér Márton és az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila. A cégünk nevét is viselô Merkapt Kôbánya SC színei alatt az ország legkiválóbb sakkozó gyermekei is szponzoráltjaink közé tartoznak.

Sport rendezvények

NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ

Nem csak támogatjuk a legnagyobb hazai utánpótlás sport rendezvényt a Nagy Sportágválasztót, de kollégáink alapító tagjai, szervezôi is ennek az évente több, mint 100 000 embert megmozgató országos eseménynek. A Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszíne a MERKAPT SPORTKÖZPONT.

BÉCS-POZSONY-BUDAPEST ULTRAMARATHON

2011-tôl a nemzetközi, 3 országon átnyúló futóversenynek, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathonnak is állandó támogatói vagyunk, sôt saját csapattal rendszeresen versenyzôként is erôsítjük a versenyt.

UNDERWORLD KUPA extrém hegyikerékpáros verseny

A MERKAPT sportközpontunk alatt húzódó több kilométeres barlangrendszer szolgál helyszínéül a világ egyik legérdekesebb föld alatti mountenbike versenyének.

Támogatott sportolóink

Fekete Ádám


Kövér Márton


Merkapt Sárkányok


Női rafting csapat


Vajda Attila

 

 

Sport híreink

Büszkék vagyunk sportolóinkra!

Folytatódik a 2014-ben elindított hagyomány, hiszen 2018.02 15-én ismét átadják az év Kőbánya Sportolója címet! A gálaesten a Merkapt Zrt. is több ízben érintett. 

 

 

 Interjú Fekete Ádámmal

Büszkék vagyunk arra, hogy támogatott sportolóink közt egy olyan fiatal tehetséget is megnevezhetünk, mint amilyen Fekete Ádám. A vele készült interjúval kis betekintést nyerünk egy vérbeli kenus életébe...

 

 XXI. Nagy Sportágválasztó szeptember 15-16.

A Merkapt Sportközpont ad otthont a XX. Nagy Sportágválasztónak. Regisztráljanak be oldalunkon, hogy gyorsabban és kényelmesebben bejussanak a rendezvényre.

 

 

 

 

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet