Kapcsolat
 
 
 

Rajzolj az iskoládért!

 

Szeretsz mozogni, de néha leülsz a rajzlap mögé is? Nem csak a labdajátékokban csillogtatod meg szívesen kézügyességed?

Akkor látogass el a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztóra és vegyél részt a Merkapt Zrt. rajzversenyén!

Pihenj meg nálunk két meccs között, ragadd meg a ceruzát és nyerj iskoládnak, óvodádnak, vagy sportegyesületednek akár 150.000 Ft értékű támogatást!

 

Időpont: 2017. szeptember 15-16.

Helyszín: Merkapt Sportközpont (cím: 1106 Budapest, Maglódi út 12/A)

Rajzverseny témája: Kedvenc sportom a Sportágválasztón

Eredményhirdetés: 2017. szeptember 22.

 

A játék menete:

Rajzold le magad és kedvenc Sportágválasztós sportágad a Merkapt Zrt. sátrában. A rendezvény alatt leadott alkotásokat feltöltjük Facebook oldalunkra, így bármikor, bárkinek el tudsz büszkélkedni a képeddel.

A legjobb pályázatokat a Merkapt Zrt. vezetőségéből kialakított zsűri fogja kiválasztani. Az első 15 helyezettnek Sportévkönyv csomagot adunk ajándékba. A Merkapt Zrt.-nek fontos az aktív társadalmi szerepvállalás, így nem csak a gyermekeket jutalmazzuk, hanem támogatjuk óvodájuk, iskolájuk, vagy sportegyesületük korszerűsítését is.

Ezért a legjobb 3 alkotás 50.000, 100.000, vagy 150.000 Ft értékű utalványt nyer az általa megjelölt intézménynek, mely vizes blokk, vagy fűtési rekonstrukcióra használható fel 2018. szeptember 16-ig.

A megjelölt összegű épületgépészeti alapanyagokat a Nagy Sportágválasztó támogatója, a Merkapt Zrt. biztosítja. A nyerteseket a rajzlapon megadott kísérő elérhetőségén értesítjük.

 

Sok sikert és jó sportolást kíván:

Merkapt Zrt.

 

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet