Kapcsolat
 
 
 

Konvektor Csere Program

 

Konvektor csere program indul a Merkapt Zrt. Nagy Kazánválasztó Napján

Az országos csere program keretében minden lakossági gázfogyasztó lehetőséget kap arra, hogy régi, akár működésképtelen gázkészülékét a meghatározott átvételi pontokon leadja és ezekért egy meghatározott összeget kapjon.

A kazán esetén 5 000 Ft, konvektor esetén 2500 Ft értékű utalvány új termék vásárlása esetén használható fel. Ez a kedvezmény beváltható a Nagy Kazánválasztó Napon meghirdetett akciós árú készülékekre is, így szeptember 23-án minden eddiginél nagyobb kedvezménnyel szerezhetők be az új berendezések.

Miért aktuális a konvektor csere?

2018. január 1-től már nem kerülhetnek beüzemelésre a régi típusú gázkonvektorok. Éppen ezért az Otthon Melege Program kibővült a konvektor csere pályázattal, hogy ezzel segítsék az idejét múlt berendezésekről a korszerűbb típusra való átállást. Így azok, akik új konvektorok felszerelése mellett döntenek, szeptember 21-től jelentkezhetnek az ehhez kapcsolódó állami támogatásra. A pályázók egy konvektor cserére maximum 120 ezer forint, több konvektor cseréje esetén maximum 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.

Amennyiben Ön is a gázkészülékek cseréje mellett dönt, érdemes ellátogatnia a Merkapt Zrt. központjában rendezett Nagy Kazánválasztó Napra szeptember 23-án, hiszen a kiállításon mind a régi, mind az új típusú konvektorok széles választéka megtalálható. Ráadásul ezen a napon hihetetlen kedvezményekkel viheti haza a készülékeket!


Nagy Kazánválasztó Nap:

Merkapt Zrt. kereskedelmi központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b

2017. szeptember 23. szombat, 09:00-15:00

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet