Kapcsolat
 
 
 

XXI. Nagy Sportágválasztó

Képtalálat a következőre: „nagy sportágválasztó 2017”

XXI. NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ - 2017. SZEPTEMBER 15-16.

21. alkalommal rendezik meg a Nagy Sportágválasztót, mely rendezvénynek a Merkapt Zrt. kiemelt támogatója. A rendezvény elsődleges célja, hogy minél többeknek kedvet csináljon a sporthoz, valamint, hogy segítse a helyes sportágkiválasztást, olyan mozgásforma megtalálását, mely a leginkább illik az adott gyermek, felnőtt korához, testfelépítéséhez. Elősegítve, hogy minél többen élvezettel, sikerélménnyel és ezáltal hosszútávon gyakorolják a kiválasztott sportágat, növelve az egyesületek utánpótlás és tömegbázisát.

Regisztráció

 

 

A kétnapos XXI. Nagy Sportágválasztón több mint 100 sportágat (!) próbálhatnak ki a jelenlévők, edzői jelenlét mellett, azonnali tájékoztatást kapva, hogy hol gyakorolható az adott sportág.

 

Melyik szülőnek van ideje, lehetősége, hogy ennyi mozgásformával megismertesse gyermekét?

 

A rendezvényen kipróbálható rengeteg sportág izgalmas sport-kalandparkká változtatja a kőbányai helyszínt, megjelenési programjuk igazi sportcsemegéket ígérnek!

Idén is ki lehet próbálni a Merkapt Sportközpont parkolójában található Merkapt Workout szabadtéri kondiparkot.

 


Érdekesség, hogy a Nagy Sportágválasztón a téli sportokba májusban is bele lehet kóstolni, hiszen például a síelés egy műanyag lesikló pályán próbálható ki. A szervezők a korcsolyasportoknak (műkorcsolya, szinkronkorcsolya, gyorskorcsolya, jégtánc) és a jégkorongnak egy 100 m2-es plasztik pályát, a hegyikerékpárosoknak pedig külön bemutató-pályát alakítanak ki. Az öt vizes medencében a kajak-kenu és sárkányhajó mellett most a szlalom kenu és kajakpóló is megjelenik, valamint a rafting, a szörf és a vitorlás sportokat is ki lehet próbálni, de vízbe érdemes merülni az élet- és vízimentés, az úszás, a szinkronúszás, a vízilabda és a búvárkodás miatt is.  A nagy múltú, klasszikus sportágak mellett a fiatalos sportágakból sem lesz hiány, bemutatkozik a freestyle foci és a frizbi is, a terepgördeszkások pedig a skimboard és streetboard sportágakkal együtt egy kis „szigetet” alkotnak, a bemutatóikhoz saját lemezlovasuk szolgáltatja majd a zenét. 

A Testnevelési Egyetem mdurance Terhelésélettani Laboratóriuma és a Navi-Med közreműködésének köszönhetően a rendezvényen abban is tanácsot lehet kapni, hogy a gyermek testalkata, genetikai adottságai alapján milyen sportágat válasszon, hogyan erősíthető, melyik sportágban lesz sikerélménye. A 7 éves kortól elvégezhető egyszerű méréssel (sportantropometria) meghatározható a várható testalkat, testösszetétel, és nagy pontossággal a felnőttkori testmagasság is megbecsülhető. A helyszínen a mérés díjmentes!

A rendezvény 9-17 óra között várja a látogatókat, a pénteki (szakmai) nap az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodás, iskolás csoportoké, de 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, Kőbánya, Maglódi út 12/A.

 

A további programok, részletek miatt érdemes a rendezvény honlapjára kattintani: www.sportagvalaszto.hu

 

 

Minden kedves partnerünket és vásárlónkat szeretettel várjuk a XXI. Nagy Sportágválasztón!

 

A Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényen több mint 100 díjmentesen kipróbálható sportág jelenik meg azzal a céllal, hogy népszerűsítse a rendszeres testmozgást és segítse a gyermekek, felnőttek sportágválasztását.

 

 


 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet