Kapcsolat
 
 
 

Szerelővel együtt adja a klímát a Merkapt

2015.08.01-től  a kihirdetett kormányrendelet értelmében a légkondicionálók (kültéri egységek) és üvegházhatású gázokat tartalmazó készülékek vásárlását szabályozták.

Klíma és hőszivattyú vásárlás esetén a lakossági felhasználóknak írásban nyilatkozniuk kell egy formanyomtatvány kitöltésével, hogy ki lesz az a kivitelező, aki felszereli a berendezést. Gyakorlatilag csak akkor tud klímát vásárolni, ha már megállapodott egy szerelővel.

Ebben segít a Merkapt! Minden klíma eladáskor (ajánlatkéréskor) azonnal ajánlunk egy velünk szerződésben álló klímaszerelő szakembert is. A kötelező formanyomtatványt az üzletben azonnal kitöltjük és átadjuk a berendezést.

Természetesen az ügyfeleink saját maguk is választhatnak szerelőt, ebben az esetben viszont kérjük, a vásárláskor hozzák magukkal az előre kitöltött és a szerződött, hatósági engedéllyel (F-gáz ügyfélazonosítóval) rendelkező szerelőjével aláíratott nyilatkozatot. A formanyomtatvány itt letölthető!

Aktuális klíma akcióinkról, kérjük érdeklődjön üzleteinkben, ahol folyamatos készlettel azonnal tudnak klímát vásárolni.

A Merkapt üzleteiben nem csak a klíma berendezést, de a telepítéséhez szükséges összes szerelési anyagot, klímatartókat, szivattyúkat, csöveket is megvásárolhatják!

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet