Kapcsolat
 
 
 

Supernova fagyálló visszaváltás

A Merkapt visszaváltja a SUPERNOVA szolár fagyálló folyadékok kannáját

Üstökösként robbant be a tavalyi évben a Merkapt Zrt. által gyártott Supernova szolár fagyálló folyadék a magyar megújuló energia piacra.

A tavalyi bevezető akció keretében, akár féláron is hozzá juthattunk ehhez a prémium kategóriás szolár fagyállóhoz, amit most további marketing támogatással tesz még elérhetőbbé a gyártó. Minden 10 és 20 literes kannát visszaváltanak, ha vissza visszük az üres kannát (A kanna beváltó Merkapt kiskereskedelmi üzletek címe itt elérhető.). A leadott kannákért 1000 Ft vásárlási keretet kapunk, amit a Merkapt Zrt. bármely épületgépészeti, megújulós vagy fürdőszobás termékére válthatunk be. A kezdeményezés nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a hulladék kezelésünket is megkönnyíti, ráadásul igazán környezetbarát megoldás. Az akcióban résztvevő kannákon keresse a VISSZAVÁLTHATÓ matricát!

A magas minőségű szolár fagyálló folyadékot napkollektoros rendszerekhez és geothermikus hőszivattyúkhoz is ajánlja a gyártó. Az inhibitornak köszönhető korrózió gátló segítségével még fűtési rendszerekbe is felhasználható.

A 10 és 20 literes kiszerelés mellett a kivitelező cégek részére nagyobb, 200 literes hordós változat is elérhető, szintén betétdíjas rendszerben.

Ebben a kategóriában határozottan a legjobb ár/érték arányú választás, így nem csak minőségével, de az akció segítségével, kedvezményes árával is kiemelkedik a szolár fagyállók kínálatából.

Bővebb információk, termék adatlap itt elérhető!

Merkapt Zrt.
1106 Budapest, Maglódi út 14/b
Tel.: 260-0470, 260-1405
e-mail: info@merkapt.hu
www.merkapt.hu

Megnézem az árát a webáruházban!
(viszonteladóknak, kivitelezőknek egyedi árakat biztosítunk!)

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet