Kapcsolat
 
 
 

Otthon Melege Program

 500 társasház kapott támogatást energetikai felújításra

 

Merkapt Zrt. a közös képviselők első számú partnere a fűtéskorszerűsítésben.  Nagyon sok társasházkezelővel sikerült eredményes pályázatot készítenünk, aminek aktuálissá vált a kivitelezése. 

2016. július 1-től már csak kondenzációs gázkészülék használatbavételére  ad a hatóság engedélyt, de kivételt képeznek ez alól azok a társasházi lakások, ahol gyűjtőkéményes rendszerek vannak. Ebben az esetben továbbra is fel lehet majd szerelni nyílt égésterű készülékeket, bár ezek is új, szabályozott gyártási technológiás, úgynevezett ErP-s kéményes készülékek. A Merkapt Zrt. mindkét megoldásra felkészült és készleten tartja a gázkészülékek összes elérhető típusát. Amennyiben az Ön társasházában is szükség van fűtéskorszerűsítésre, függetlenül a pályázattól, szívesen állunk rendelkezésére. Korszerű társasházi hitelprogramunk segítségével, akár olyan konstrukciót is igénybe tudnak venni a társasházak, ahol a havi törlesztő részletet többek között a fűtési rendszer rekonstrukciójából keletkezett megtakarításból finanszírozhat.

Amennyiben az energiatermelő berendezést kicseréltük, érdemes a  lakásonkénti mérési, szabályzási lehetőséget is felülvizsgálni, hiszen sok esetben ezzel még nagyobb megtakarítást tudunk elérni, ráadásul a közösségi érdeken túl a személyes komfortérzetet is nagyságrendekkel növelhetjük.

Azoknak a lakóközösségeknek, akik nyitottak a modern, megújuló energiaforrásokra, örömmel jelezzük, hogy komplett napelemes, napkollektoros és hőszivattyús csomagokat állítottunk össze kifejezetten társasházak részére. Sokszor ezen rendszerek kombinációjával olyan hatásfokokat érhetünk el, mint egy új építésű modern ingatlan esetén. 

Kérje, ajánlatunkat megújulós rendszerekre, mert, ha hosszú távon gondolkodunk feltétlenül érdemes ezzel is számolnia!

 

Amennyiben társasházának segítségre van szüksége, kérje díjmentes konzultációnkat és segítünk megtalálni a leghatékonyabb, személyre szabott megoldást, fűtésük korszerűsítésére.
 
Fűtésrekonstrukciós szakértőnk:
Kis István, épületgépész mérnök
(kis.istvan@merkapt.hu; +36 20 362 41 81)

 

Kövessen minket a Facebookon:
www.facebook.hu/epuletgepesz

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet