Kapcsolat
 
 
 

Hansa

 HANSA CSAPTELEP - MINŐSÉG A FÜRDŐSZOBÁBAN                                  

 

 Hansa LIVING termékcsaládok

HansaDesigno

HansaRonda
 
HansaStela
 

 Hansa HOME termékcsaládok

HansaPico HansaDisc   HansaPolo
     

 HansaVantis/Style  HansaPrado  HansaPinto

 

 

 

 Innováció a környezettudatosság jegyében

A Hansa a környezettudatosság jegyében új műszaki megoldással gyártja a már jól ismert csaptelepcsaládjait. Az eddigi kétállású kerámiabetétek helyett ún. akadás nélküli betétek kerülnek beépítésre, mely még az eddiginél is gazdaságosabb vízfelhasználást eredményez. A maximális vízhozam a speciális perlátornak köszönhetően teljes megnyitás esetén 6l/perc, szemben az eddigi 13l/perccel. A kádtöltőnél és zuhanynál 21, illetve 19l, a konyhai csaptelep esetében 13l/perc a vízfogyasztás. Felhasználói szempontból ez nem jelent radikális változást, hiszen a perlátor nagy hatékonyságú vízporlasztó képességének köszönhetően továbbra is úgy érezzük, mintha maximális „fokozaton” zubogna a víz csaptelepünkből, ám az újítás pozitív előnyeit vízszámlánkon érezhetjük majd.

A Prado, Twist, Disc és Mix családok esetében továbbra is elérhető a kétállású kerámiabetét, azonban egy műszaki innováció eredményeképpen az eddigi 13l/perc vízfogyasztás mellett teljes megnyitáskor is mindössze 8l vizet tudunk kiengedni percenként. 

A „régi”, kétállású betétekkel ellátott Hansa csaptelepek most kifutó akcióban, rendkívül kedvező áron kaphatók a Merkapt fürdőszobaszalonokban, a készlet erejéig! Az aktuális készletről érdeklődjön munkatársainknál!

A HANSA termékekről érdeklődjön füdőszobaszalonjainkban.

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet