Kapcsolat
 
 
 

Főoldal

Termék hírek, akciók

A Merkapt Zrt. nyílt levele a Mart Kft. csődeljárása kapcsán:

Megdöbbenéssel és sajnálattal értesültünk arról, hogy az épületgépészeti piac egyik meghatározó szereplője, a Merkaptnál egy évvel korábbi alapítású Mart Kft. felfüggesztette üzleteiben a kiszolgálást és csődeljárást kezdeményezett maga ellen.

 

Rothenberger tavaszi akció!

Tekintse meg a Rothenberger aktuális, 2018 tavaszi ajánlatait:

 

Én is Merkaptos leszek!

Stabil, megbízható állást keresel? Hosszú távon dolgoznál egy lendületes, fiatalos csapat tagjaként? Akkor legyél Te is Merkaptos! Tekintsd meg aktuális álláshirdetéseinket:

Energiatakarékos szivattyúk a Grundfostól!

Bővebb információ a vízellátáshoz, fűtésrendszerekhez és szennyvízkezeléshez alkalmazható termékről itt elérhető:

Újdonság a Merkaptnál!

Megkezdtük a légtechnikai termékek teljes vertikumának forgalmazását. Tekintse meg lakás- és komfortszellőzési rendszereinket.

További termékhíreink: 

 

 Hírek

Merkapt Mozivetítés regisztráció.

Meghívóval rendelkező vendégeink itt regisztrálhatnak a vetítésre.

Amennyiben többen érkeznek, elég egyszer regisztrálni, de a férőhelyek végesek, így csak meghívóval rendelkező vendégeket tudunk beengedni.

Megelőztük a Mikulást!

December 5-én átadtuk az eddig összegyűlt adományokat a rászorulóknak. Sőt, vittünk magunkkal két szerelőt is, hogy megnézzük, miben fogunk tudni segíteni az új évben...

Segítsünk együtt!

Tegyük szebbé a Burattino Általános és Szakképző Iskola, Gyermekotthon lakóinak karácsonyát! Vegyen részt adománygyűjtésünkben, hogy együtt valósíthassuk meg 300 rászoruló gyermek álmát!

Gazdájukra találtak a nyeremények

Átadtuk A XXI.Nagy Sportágválasztón megrendezett Merkapt rajzverseny nyereményeit. Nem csupán a versenyzőket jutalmaztuk, hanem iskolájuknak is készültünk egy-egy nagy értékű, igencsak hasznos díjjal.

 Sport hírek 

Újabb elismerés!

A Nemzeti Versenysport Szövetség is díjazta a Merkapt szponzoráltját, Kövért Mártont.

Büszkék vagyunk sportolóinkra!

Folytatódik a 2014-ben elindított hagyomány, hiszen 2018.02.15-én ismét átadják az év Kőbánya Sportolója címet! A gálaesten a Merkapt Zrt. is több ízben érintett.

 

Interjú Fekete Ádámmal

Büszkék vagyunk arra, hogy támogatott sportolóink közt egy olyan fiatal tehetséget is megnevezhetünk, mint amilyen Fekete Ádám. A vele készült interjúval kis betekintést nyerünk egy vérbeli kenus életébe...

További sporthíreink: 

  Szolgáltatások

     

Gépész telefonflotta díjcsomagok az Épületgépész Uniónál!

Csatlakozz akciós mobiltelefonflottánkhoz! 
Részletek a tovább gombra kattintva olvashatók!

 
A fordított adózás 2015. január elsejétől egyes acélipari termékekre is kiterjed. Bővebb információkat a  fordított adózás alá tartozó acélipari termékek köréről itt olvashat.
 
 
A szolgáltatást online jelentkezési lapon tudja megrendelni! Ha kitöltötte az űrlapot fűtésdoktorunk telefonon egyeztet Önnel időpontot a hőkamerás vizsgálat elvégzésére.


Nemcsak a fővárosban, de  vidéki telephelyeinken is feladhatja vagy éppen átveti csomagját! 
A kiszállításról Mi gondoskodunk. Ezzel Ön időt és pénzt takaríthat meg!

 
 
 
 
 
 
  Megújuló energiaforrások


Szeretné villanyszámláját csökkenteni? Napelemes rendszereinkkel megteheti. A napból érkező fényt alakítja át villamos energiává.

Akár egész évben is biztosíthatja családja részére a folyamatos használati melegvízellátást az optimális napkollektor rendszerünk választásával.
Függetlenítse magát a gázszolgáltatóktól és bízza otthona fűtését a geotermikus vagy levegős hőszivattyúra. 
Akár több százezer forintot is megtakaríthat néhány év alatt, ha energiatakarékos szivattyúval üzemelteti fűtési rendszerét.
Falfűtés és hűtés segítségével komfortosabbá tehetjük ingatlanunk temperálását, miközben sokkal kevesebb energiát fogyasztunk.
Tudta Ön, hogy az ivóvíz felhasználásunk több, mint 80%-át kiválthatjuk, ha jól tervezett ivóvízhasznosító rendszert telepítünk?
 

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet