Kapcsolat
 
 
 

Nagy Kazánválasztó Nap

 

Ismét Nagy Kazánválasztó a Merkapt Zrt.-nél

 

2017. szeptember 23-án a Nagy Kazánválasztó Nap keretében több, mint 100 akciós gázkészülék közül válogathatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.

Miért érdemes jönni?

Az Otthon Melege Program kibővült a korszerűtlen gázkonvektorok cseréjének elősegítésével. 2017. június 6-tól pályázhatnak az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek, egészen a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. Az országban megtalálható közel 3 millió gázkonvektor cseréjéhez várhatóan 60%-os támogatási intenzitást biztosít.

Egy EU-s rendelet alapján betiltották hazánkban a hagyományos kéményes és turbós gázkészülékek használatbavételét 2016 július 1-től. 2015. szeptember 26-tól már nem is gyártathatnak több hagyományos készüléket a kazángyártók az EU-s piacra ezért már csak a kereskedők polcain megtalálható készülékek elérhetőek a lakosság részére. Ez alapján kiárusítási akció keretében, most készletkisöprő árakkal és kazáncsere programmal várjuk vásárlóinkat.

Hol?

Merkapt Zrt. kereskedelmi központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b

Ingyenes parkolás biztosított!

Mikor?

2017. szeptember 23. szombat, 09:00-15:00

AKCIÓK:

Több, mint 100 gázkészülék akciós áron! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az akciós árak kizárólag a Nagy Kazánválasztó Napon érvényesek, kizárólag az aznap megvásárolt vagy leelőlegezett termékek esetén a készlet erejéig!

FIGYELEM! A meghirdetett készülékek utolsó darabok, sok esetben bemutató készülékek, ezért csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani őket. Egyes termékekből csak néhány darab van készleten, ezért csak az tudja megvásárolni, aki először kifizeti vagy leelőlegezi. Előfoglalásra nincs lehetőség, reggel 09:00 előtt a készletből akciós áron nem szolgálunk ki vásárlókat.

A megvásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk. A szállításban partnerünk a GLS futárszolgálat, díjszabása elérhető a helyszínen.

Kazán és konvektor csere keretében a már használt, működésképtelen gázkészülékét, most 5 000 Ft, vagy 2 500 Ft értékben beszámítjuk, új készülék vásárlása esetén!

 
Együttműködő partnereink: Ariston, Attack, Beretta, Bosch, hajdu, Remeha, Saunier Duval, Unical, Vaillant, Viessmann, Hermann...

 

További cikkeink a témában:

Mi az a kondenzációs gázkazán?

20 jótanács kazán vásárlás előtt

Mivel fűtsünk szeptember 26. után

A 2014-es Nagy Kazánválasztó Nap verk filmje

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet