Kapcsolat
 
 
 

Napelem telepítés

Napelemes üzletág, akár fúrás nélkül is

 

A Merkapt Zrt. több mint öt éve foglalkozik napelemes rendszerek teljes körű kivitelezésével a pályázati elbírálástól egészen a karbantartási szerződésekig.

Telepítési palettánk széleskörű, nincs olyan rendszer, melynek kivitelezését nem végeznénk, vagy nem végeztük volna el az elmúlt években.

Mégis jellemzően és leggyakrabban 255 W-os monokristályos napelemes rendszerek telepítését végezzük, melyek SMA német gyártmányú csúcsminőségű inverterekkel működnek 1kW- 50kW-ig. Emellett StecaGrid, és Fronius inverterek telepítését is vállaljuk.

Cégünk lehetőséget nyújt a napelemes rendszerek teljes körű távfelügyeletére – internetes kapcsolaton keresztül – így folyamatosan nyomon követhető a megtermelt villamos energia mennyisége. Az esetleges üzemzavarok észrevétele pedig lehetővé teszi a gyors hibaelhárítást. Erre viszont még nem került sor több éves működésünk alatt, eddig megvalósított egységeink még nem küldtek hibaüzenetet, mivel a rendszerek rendkívül stabil és hibamentes működésűek, így kevés karbantartást igényelnek.

 

Szolgáltatásaink:

-          Az összes áramszolgáltató által elfogadott inverter telepítése.

-          Teljes tervdokumentáció, engedélyeztetési eljárás, és a kivitelezéssel járó teljes ügyintézés végzése.

-          Igény esetén karbantartási szerződés keretében a szükséges felülvizsgálatok és karbantartási munkálatokat végzése.

-          Telepítés az összes tetőkialakításra és felületképzésre, kezdve a talajtól a lapostetőn át a különböző ferdeségű tetőszerkezetekig, legyen az cserép, Lindab, Kingspan, vagy bármilyen egyéb felületkialakítás.

-          Igény esetén és előzetes helyszíni szemle után speciális ragasztós technológiával való telepítés, fúrás nélkül. A technológia teljes mértékben kizárja a beázás veszélyét. Emellett nem kerül többe, mint a hagyományos fúrásos rendszerek.

-          A rendszerek kialakítása előzetes helyszíni szemlét igényel, mely után pontossággal adható komplett árajánlat, mely az anyagszükséglettől kezdve a kivitelezési technológián át, a számítógépes szimuláció alapján várható éves energiatermelésig mindent magába foglal, így adva pontos képet a várható megtérülésről.

-          A napelemes rendszerek 25 év garancia mellett a 25. évben is 85-95 hatásfokkal üzemelnek.

 

Cégünk igény esetén vállalja nonprofit cégek, önkormányzatok napelemes rendszerének kivitelezésének előfinanszírozását. Ilyen esetekben intézzük a teljes dokumentációt, ügyintézését az adott pályázati kiírás fényében.

A Merkapt Zrt. több mint öt éves tapasztalattal és kivitelezési gyakorlattal rendelkezik, a magyar palettán lévő rendszerek legtöbbjét már telepítettük a legkülönbözőbb helyekre, a legváltozatosabb formációkban. Forduljon hozzánk bizalommal.

 

Letölthető referenciáink!

 

Fiel Ervin projektmenedzser email cím, telefonszám

fiel.ervin@merkapt.hu   tel.:+36 20 211 4341

 

Halgas Csaba igazgatósági tag   

halgas@merkapt.hu   tel.: +36 20 9419 085

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet