Kapcsolat
 
 
 

Schell

SCHELL Szerelvénytechnológia

Ha bármikor magas minőségű, higiénikus és hosszú élettartamú szerelvényekre van szüksége szaniterhelyiségekbe, vagy akár szerelvénycsatlakozó berendezéseket, sarokszelepeket, illetve gáz- és fűtőberendezésekhez szerelvényt kíván vásárolni - a SCHELL-el csak jól járhat.

Ha szerelvények, akkor a SCHELL termékei már 80 éve a legjobb választást jelentik, legyenek azok mosdókhoz, zuhanyokhoz, WC-khez vagy vizeldékhez. De ugyanúgy a szabályozható sarokszelepek, vagy a fűtés, gáz illetve háztartási gépek, mint például a mosógépek, bekötésére szolgáló szerelvények is - a SCHELL egyszerűen mindenhol kell, ahol robosztus, higiénikus és az erőforrásokkal takarékososkodó megoldásokat igényelnek. Különösen a nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségekbe, melyek rendkívüli igénybevételnek vannak kitéve.

Mosdók

Teljesen mindegy, hogy milyen követelményeket támasztanak a nyilvános szaniterhelyiségekben a mosdó csaptelepekkel vagy a fali kifolyó szerelvényekkel szemben - a SCHELL átfogó termékprogramja egy kívánságot sem hagy figyelmen kívül.

Zuhanyok

A zuhanyok a nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségekben folyamatos igénybevételnek vannak kitéve. Mindegy, hogy új építésű vagy felújítandó épületbe kerülnek.

WC

A WC-öblítőrendszerek egy több nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségben megtalálhatóak.

Vizeldék

Falba építhető és falon kívüli, illetve érintés nélküli és manuális változatban is elérhetőek.

Szerelőmodulok

Komplett program- és rendszerszolgáltatóként számunkra magától értetődő, hogy minden felhasználási célra szerelőtechnikát is rendelkezésére bocsássunk.

Készülékcsatlakozó szerelvények

Amikor a fürdőben, konyhában, pincében, garázsban vagy a kertben a víz biztonságos bekötésére kerül sor, a SCHELL készülékcsatlakozó szerelvényeitől nem lehet eltekinteni.

Szabályozható sarokszelepek

A SCHELL a sarokszelepek feltalálójának számít. Generációk óta megbíznak a szerelők Európa piacvezető gyártójának szaktudásában a sarokszelepek terén.

Gáz szerelvények

A SCHELL, mint a szakma megbízható partnere, több évtizedes tapasztalattal bír a minőségi gázszerelvények gyártása és értékesítése területén.

Fűtés szerelvények

Legyenek készülékelzárócsapok, töltő- és ürítőszerelvények vagy akár fűtőtest csavarzatok - a SCHELL-nél számtalan fűtő szerelvényt is talál.

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet