Kapcsolat
 
 
 

Merkaptos sakkozók

A Merkapt Zrt. támogatja a Kőbánya SC fiatal, gyermekkorú versenyzők európa bajnoksági résztvételét. Karácsonyi Gellért és Karácsonyi Kata egy igazán ütős testvérpár. Mármint a sakk táblán mindenképpen. A két testvér külön-külön is megállja helyét nem csak a korosztályos, de akár a magasabb korosztályok világversenyein is. Most lehetőségük lesz egymást segíteni, hiszen közösen utaznak az Európa Bajnokságra. Szurkoljunk nekik együtt!

A sakk kitűnően alkalmas a koncentráció és a problémamegoldás fejlesztésére, javítja az önfegyelmet. A sakk kreatív játékossága lévén szórakoztató szerepet is betölt, oldja a feszültséget, és remek kikapcsolódást biztosít.  


A Merkapt Kőbánya SC berkein belül sakk oktatásra is lehetőség nyílik:

A foglalkozások hétköznapokon hétfőtől péntekig zajlanak.

A sakk rutinos, tapasztalt oktatóink által játékos módon kerül a gyerekek elé, sokuknak életre szólóan meghatározza a logika iránti figyelmét. A gondolkodás fejlesztése, az agyműködés gyorsítása révén a sakkoktatásban évek óta részt vevő nebulók iskolai teljesítménye vitathatatlanul javul.

A két órás oktatás első részében a gyerekek a tudásuknak megfelelően több csoportban elméleti oktatásban részesülnek, a második részben pedig irányított játékban vesznek részt. Az oktatás szakmai vezetője Krizsány László nemzetközi mester.

A foglalkozások a nyári szünet után 2013. szeptember 17-től folytatódnak, az oktatás speciális menetrendje folytán csatlakozni folyamatosan lehet. Lehetőség van arra is, hogy valaki csak heti egy foglalkozásra járjon.

A gyermekeket folyamatosan tájékoztatjuk a számukra szervezett versenyekről, táborokról, szimultánokról, egyéb eseményekről.

A foglalkozás helye és ideje:

Kedd,csütörtök és péntek 17.30-19.30-ig

Sakksarok Oktatási Stúdió

1076 Budapest, Szinva utca 3. (bejárat az Alpár utca felől)

Klubfoglalkozások:

szerda 17.30-19.30, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Várunk minden 5 és 15 év közötti gyermeket, aki kedvet érez sakkozni!

 

Letölthető oktatási segédlet a sakk tanuláshoz!

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet