Kapcsolat
 
 
 

GROHE - Euphoria

Euphoria

Az új Euphoria kézizuhanyt a természet ihlette. Végsőkig leegyszerűsített alakja, kecses vékony formája megragadják a tekintetet. A fogantyú és a zuhanyfej tökéletesen illeszkednek, a zuhanyfejen egy krómozott gyűrű segítségével válthatunk a megfelelő zuhany funkciók között.

Széleskörű piackutatás eredményeként a bőséges esőztető (Rain) permet mellett tetszőlegesen választható egy második zuhany funkció is:
az élénkítő Massage, a frissítő Champagne vagy a kellemes Pure. A zuhanyfej átmérője még nagyobb lett, 110 mm a tökéletes zuhanyélmény érdekében – ugyanakkor környezetbarát is, amely a vízmegtakarítás lehetőségét kínálja fel. A zuhanyfej belső kialakításának köszönhetően a víz egyenletesen oszlik el a fúvókák között, így kevesebb vízfelhasználás esetén is ugyanazt az élményt nyújtja.

A kifejlesztett GROHE SprayDimmer technológiának köszönhetően a vízfelhasználás akár 40 %-kal is csökkenthető. Az ergonómia javítása érdekében megnöveltük a zuhanyfogantyú hosszát. A cső a csőben rendszerű belső kialakításnak köszönhetően a zuhanyfej nem forrósodik fel. A különösen keskeny fejformával hangsúlyt kap a funkció és az esztétika összhangja.

Extra biztonságot nyújt a GROHE CoolTouch® funkció is, mely megakadályozza a zuhanyfej túlforrósodását, míg a GROHE StarLight® króm felület garancia a hosszantartó csillogásra.

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet