Kapcsolat
 
 
 

Grohe csaptelepek

Csaptelep és termosztát típusok
Eurosmart Cosmopolitan

Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Eurodisc

Eurostyle

Grohtherm 1000

Eurosmart

Zuhany típusok    
 
Rainshower® System Euphoria  

 

Miért Grohe?

Tökéletes vízellátás. Mindig. Garantált.

Garantálva a legjobb minőséget, a GROHE végigveszi a termék életciklusának egyes állomásait annak érdekében, hogy olyan termék kerüljön az Önök otthonába, mely egyedi élményt biztosít.

A GROHE termékei mindig kiváló vízellátást biztosítanak, ezzel garantálva azt, hogy fogyasztóink akárhányszor használják termékeiket, mindig ugyanabban a luxusban részesülnek. Lásson, érintse meg, érezze, tapasztalja meg a tökéletes vízellátás élményét.

Az elmúlt 7 évtizedben a GROHE folyamatosan fejlesztette különleges, innovatív technológiáit annak érdekében, hogy biztosítsa a tökéletes vízellátást, mely garantálja az egyedi áramlást és pontosságot. Senki nem fektetett annyit technológiáinak fejlesztésébe, mint a GROHE annak érdekében, hogy a víz optimális kihasználását biztosítsa az egész világon.

Ezen kívül 3 dolgot amely megkülönbözteti a versenytársaitól.

-Hosszantartó minőség – törekvés a tökéletesség elérésére, de ez még nem elég: folyamatosan fejleszti technológiáit, termékeit
-Innovatív technológia – Időről időre a legjobbak legjobbját nyújtják
-Design – nemzetközileg elismert, tartós design
tökéletes vízellátást tökéletes designnal rendelkező termékeik által.

2010-ben is folytatták innovatív termékeik fejlesztését a még tökéletesebb vízellátás érdekében. A víz értékes így a kutatás-fejlesztési ágazatukba igen sok pénzt fektettek, hogy a környezetet védő technológiákat fejlesszék , mialatt kiváló minőségű vízellátást biztosítanak.

Ismerje meg, érezze és élje át a különbséget

GROHE zuhanyzók, csaptelepek és kiegészítők kombinációja egyesíti a tökéletes vízhasználást és a tartós design összhangját. E kombináció biztosítja, hogy vásárlóink valóban élvezni tudják a víz erejét.

A GROHE világszerte remek szaniterárukat kínál. Területének szakértőjeként, precedens értékű irányelveket határoztak meg az iparágon belül. Termékeik folyamatos fejlesztésének köszönhető számos GROHE termékcsalád kapott nemzetközi elismerést . A GROHE technológiák felülmúlhatatlanok, és saját belső design csapata azon dolgozik, hogy termékeik nem csak tökéletes formával rendelkezzenek, de messze felülmúlják az esztétika minden határát.

-fürdőszoba csaptelepek
-konyhai csaptelepek
-zuhanyzók
-termosztátok
-kiegészítők
-szaniter rendszerek

Minőség

Garantálva a legjobb minőséget, a GROHE végigveszi a termék életciklusának egyes állomásait annak érdekében, hogy olyan termék kerüljön az Önök otthonába, mely egyedi élményt biztosít.

A GROHE minden normál piaci elvárásokon túlmenően, olyan komoly tesztelési folyamatot vezetett be, mely más szaniteráru gyártók számára is követendő irányelveket tartalmaz és a versenytársak ezen irányelveket illesztik bele hivatalos procedúrájukba is. Az iparágban számtalan, a legkeményebbnek számító tartóssági tesztüket használják.

Nem csak az irányelvek, de a minőség is kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a folyamatos fejlesztésekkel szemben támasztott filozófiát fenntartsák, továbbá az élvonalbeli technológiák kihasználása elengedhetetlen fogyasztói megelégedettségének növelése szempontjából az egész világon.

A tökéletesség igénye

A GROHE büszke arra, hogy mindig biztosítja a kiváló minőséget. Termékeik a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek, melyet sikeres tesztek sora bizonyít. Hogy ezt biztosíthassák, csak olyan beszállítókkal működnek együtt, akik szintén képesek a kiváló minőségű munkára.

A folyamatos kutatás-fejlesztés kiemelt jelentőségű a cég számára, ezért jelentős összegeket fordítanak erre a területre is, hogy kiváló minőségű termékeikkel és szolgáltatásaikkal továbbra is az iparág élmezőnyében maradhassanak. Széles körben alkalmazott tartóssági, anyag- és időtállósági tesztjeik állandó részét képezik fejlesztési folyamataiknak.

Design

Az esztétika és a kimagasló teljesítmény összekapcsolódása

A formatervezés a GROHE-nál többet jelent, mint mutatós kinézetet, kellemes érintést és szemrevaló összképet. A GROHE termékei inspirálnak, ösztönös kapcsolatot keresnek és találnak felhasználóikkal.

A GROHE formavilága értékrendet tükröz, mely a márka minden termékében utolérhető, és legfontosabb ismérve a folytonosság.

Design a a GROHE-nál
A formatervezés a GROHE stratégiájának egyik alap pillére, céluk a megfelelő egyensúly kialakítása a legmodernebb technológia, a minőség és a design között.

Ez a három alapérték valamennyi termékükben tetten érhető és meghatározó elemei a designról alkotott elképzeléseinek. Ez a titka egyedi megoldásaiknak, melyekkel a víz közelsége igazi élvezetté válik.

Egyszerű – szeretnék, ha a csomagolástól a vezérlésig a vásárlók zökkenőmentesen használhatnák termékeik minden elemét

Emberközeli – olyan termékeket szeretnének előállítani, melyek kapcsolatot találnak felhasználóikkal és segítik őket abban, hogy hosszan és örömmel használják valamennyit. A jó termék hívogató, elérhető és ösztönző.

Időtálló – a GROHE megtalálta az egyensúlyt a forma és a funkcionalitás között, így termékeik nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem szinte tökéletesen is működnek. A minőségi anyagok felhasználása, az egyedi megoldásokra alapuló gyártási folyamatok és a magas színvonalú mérnöki munka a GROHE termékek használatát igazi élménnyé teszi.

Design stúdió
A GROHE termékek védjegye az innovatív technológia, a minőség és az egyedi formavilág különleges kombinációja. Düsseldorfban működő új design stúdió is jelzi, milyen fontos számukra a terméktervezés. Az inspiráló környezet szárnyakat ad a kreativitásnak.

BEST in test – a GROHE SilkMove® egyértelműen tesztgyőztes lett*

A GROHE szabadalmaztatott technológiája minden egykaros csaptelepük lelke.

A széleskörű tartóssági teszttel az egykaros, keverős csaptelepek terén a termékek mechanikai elhasználódását vizsgálták 9 ismert csaptelepgyártó termékei között. A vizsgált területek a működtetéshez szükséges erő, a kar mozgása, a vízadagolás precizitása és a vízsugár minősége voltak. Az eredmény alapján a GROHE Eurodisc volt a tesztsorozat egyértelmű győztese. Ez a siker minden bizonnyal az egyedülálló GROHE SilkMove® Technológiának is köszönhető.
A termékek kiváló színvonala igazán magasra tette a mércét az iparág valamennyi gyártója számára.

* A tesztet a német TÜV SÜD Product Service GmbH végezte el, mely világviszonylatban is ismert és elismert tanúsító és minősítő szervezet, több évtizedes gyakorlattal a tesztelés és minősítés terén.

Környezettudatosság

Teljesítmény és felelősségérzet – A víz a legértékesebb természeti erőforrás és egyben folyamatos inspiráció számukra
Fenntartható üzleti modellük kialakítása során kulcsfontosságú volt számukra a természeti erőforrások környezettudatos és gazdaságos felhasználása, valamint a környezet védelme. A szaniteráruk piacának egyik meghatározó szereplőjeként a GROHE valamennyi tevékenységét a természet kincsei iránti elkötelezettsége hatja át. A GROHE WaterCare® a vásárlóikkal közösen tett ígéretük arra, hogy segítenek megvédeni Földünk legértékesebb erőforrását.

A személyes higiénia, a WC tartályok öblítése és a konyhai ivóvízhasználat teszi ki egy háztartás vízfogyasztásának kétharmadát. A GROHE ezen a három területen érdekelt és minden kategóriában speciális, innovatív megoldásokat kínál vásárlói számára.

Környezetük iránti elhivatottságuk vezérli innovációs folyamatait is. A teljes termékélet ciklus a terméktervezéssel és –fejlesztéssel kezdődik, hogy biztonságos, kiváló minőségű és az erőforrásokat gazdaságosan felhasználó végeredmény születhessen. A kiemelkedő minőségű alapanyagok és magas színvonalú gyártási folyamatai biztosítják, hogy a GROHE termékek hosszú életűek legyenek. Valamennyi új modellüket tartós tesztnek vetik alá, mielőtt piacra lépnek velük, így garantált az évekig tartó problémamentes működésük.
Ezzel a módszerrel a szerviz igényt és az alapanyagok pazarló felhasználását az idők során minimálisra csökkentették.

Napjainkban minden cseppnyi víz érték. A GROHE büszke arra, hogy olyan termékeket tervez és gyárt, amelyek nem károsítják feleslegesen törékeny bolygónkat és hatékonyan használják fel az erőforrásokat.

GROHE WaterCare® 5 kötelezettségvállalása:

1. Klíma
A cég folyamatosan arra törekszik, hogy 5 éven belül minden gyártási folyamatot
szénfelhasználás-mentessé tegye. Maximalizálja a megújuló energiaforrások használatát, szükség esetén akár a termelés áthelyezése árán is.

2. Hulladékgazdálkodás
Folytatja a gyártási és csomagolási folyamatok közben keletkezett hulladék anyagok újrahasznosítását. Hulladékanyagai egyre nagyobb százalékban kerülnek újrafelhasználásra. Ezenkívül bevezettek egy belső folyamatot, melynek célja, hogy begyűjtsék és felelősséggel továbbadják az elhasznált termékeket.

3. Nyersanyagok fenntarthatósága

Törekszik arra, hogy környezetbarát beszállítóktól, bányáktól vásárolják a felhasznált nyersanyagaikat.

4. Megbízható partner
Beszállítóikkal szoros együttműködést ápolnak, ahol szükséges, befektetéssel segítik, hogy környezetükben minél kevesebb kár keletkezzen.

5. Egészség

Folytatja azon termékeik fejlesztését, melyek javítják a tiszta víz ellátást a fejlett és fejlődő országokban.

 Termékek a webáruházunkban megvásárolhatóak!

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet