Kapcsolat
 
 
 

Luflo osztóblokk és hidraulikus váltó


LUFLO FŰTÉSI OSZTÓBLOKK

A Luflo fűtési osztóblokkot olyan épületek rendszereihez ajánljuk ahol az energiatakarékosság, az esztétika az áttekinthetőség vagy az alternatív energiahasznosítás bármelyike, esetleg mindegyike fontos. A Luflo osztóblokk -a családi ház szintű fűtési rendszereknél- a szerelőknek kínál jó és egyszerű megoldást, a megbízóiknak pedig esztétikus, energiatakarékos rendszerelemet eredményez!

LUFLO FŰTÉSI OSZTÓBLOKK 2 in 1A Luflo fűtési osztóblokkot olyan épületek rendszereihez ajánljuk ahol az energiatakarékosság az esztétika az áttekinthetőség vagy az alternatív energiahasznosítás bármelyike, esetleg mindegyike fontos. 
Az új termékeinkkel egy piaci hézagot kívánunk betölteni. A Luflo osztóblokk -a lakosságban alkalmazott fűtési rendszereknél- a szerelőknek kínál jó és egyszerű megoldást, a megbízóiknak pedig esztétikus, energiatakarékos rendszerelemet eredményez! 

 

Tovább a LUFLO oldalára

Szakszerű megoldás

Fűtésszerelőknek!LUFLO osztóblokk és hidraulikus váltó 2012 modell 

2009-ben került bevezetésre a Luflo Osztóblokk mely arra a piaci igényre épült, hogy a kazánházi osztó-gyűjtőknek is van egy olyan nagy hányada, amely séma alapján előregyártható, stenderdizálható. ez nemcsak folyamatos elérhetőséget és komoly költségcsökkenést eredményez, hanem esztétikailag, minőségileg és garanciális hátterét tekintve is állandóságot nyújt. 
Az új Luflo Osztóblokk „Kettő az Egyben” jelzőjét annak köszönheti, hogy nem csupán szerelési opcióként létezik a hidraulikus váltó funkció, hanem, 
Ez egy olyan osztó-gyűjtő, amely egyben hidraulikus váltó is! 

Esztétikailag, a Luflo Osztóblokk „Kettő az Egyben” talán még inkább megfelelő, hiszen az egy csőtest kompakttá teszi, viszont egységes narancssárga színe nem tér el elődjéétől. 
Az új osztóblokkból sem kell jobbos és balos variációt megkülönböztetni, a szerelő eldöntheti, melyik oldalra esik a kazán a helyi adottságoknak megfelelően. Ennek érdekében a falhoz rögzítő tartókat az új osztóblokk esetében nem rögzítettük az osztótesthez, hanem a mobilis kengyel segítségével mely tartozéka a Luflo Osztóblokknak a szerelő a megfelelően elfordított testet rögzítheti. 
A hidraulikus váltó egy megfelelően kialakított rövidzár az előremenő és visszatérő vezeték között. A kialakítás a keresztmetszetre és a csonkeltolásra értendő. 
A LUFLO osztóblokk szerkezetileg úgy van felépítve, hogy az egy darabból álló osztócső egy furatokkal előre ellátott és pontosan illesztett osztólemezzel van két kamrára osztva, osztókamrára és egy gyűjtő kamrára . Az osztón ezen kívül még két teret kell megkülönböztetnünk egymástól, primer és szekunder oldalt. 
A két oldalt az osztólemezen elhelyezett plusz egy megfelelő méretű furattal zártuk rövidre ami biztosítja a bypast. A furat kis ellenállást biztosít ezért bármilyen primer szivattyú megfelelő és jól kielégíti a hidrováltó feladatot. 
Így egy vízszintesen elhelyezett hidraulikus váltót kapunk. 

A PRIMER oldalra mindig a hő termelő berendezés kerül bekötésre. 
A SZEKUNDER oldalra pedig a hő leadó fűtési köröket kell kötni. 

FIGYELEM !!! 
A PIMER és SZEKUNDER oldalt nem szabad összekeverni a berendezés rendszerbe való beépítéskor mert helytelen működést eredményez. 

 

 


HIDRAULIKUS VÁLTÓ IS !

 

Termékkód: LMO2Max nyomás.........PS 10 bar 
T max. .......................110°c 
T min............... ...........-15°c 
Térfogat ............V 10,2 liter 
Teljesitmény:....max.....50kW 
Súly...........................10,4kg 


 

 

Termékkód: LMO3Max nyomás..... ....PS 10 bar 
T max. .........................110°c 
T min.............................-15°c 
Térfogat ..............V 13,7 liter 
Teljesitmény:....max.....50kW 
Súly...............................14kg 

 

 

Termékkód: LMO4Max nyomás........PS 10 bar 
T max. .......................110°c 
T min............... ...........-15°c 
Térfogat ............V 15,2 liter 
Teljesitmény:....max.....50kW 
Súly..........................17,7 kg 

 

 

Termékkód: LMO5Max nyomás........PS 10 bar 
T max. .......................110°c 
T min............... ...........-15°c 
Térfogat ............V 18,7 liter 
Teljesitmény:....max.....50kW 
Súly.............................23 kg 

 

  
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet