Kapcsolat
 
 
 

TOUR & ANDERSSON szabályozó szelepek

A Tour & Andersson  piacvezető a fűtési és hűtési rendszerek manuális beszabályozásában.

A TA több, mint 100 éve gyárt szelepeket és fittingeket, és ma már világelső a Hidraulikai beszabályozásban. Megtartottuk és megerősítettük pozíciónkat az állandó termék- és folyamat fejlesztésekkel. Ez vonatkozik a fejlesztéstől és tervezéstől kezdve a gyártásig, ügyfélkezelésig minden szintre vonatkozóan. Ügyfeleink visszajelzése mindig meghatározó tényező.

A gyár a Ljungban, nyugat Svédország szívében található. Minden, gyártással kapcsolatos berendezés minőségirányítási és környezetirányítási szempontból tanúsított ISO 9001 és ISO 14001 szerint.

Miért Tour & Andersson?

1. Az Ön szakmai hírnevének biztosítása. Ha TA termékeket tervez, akkor megcsapolja annak a felhalmozott tudásnak az óceánját, amely segít az épületgépészeti problémák százainak megtoldásában. Tudásunk a következőkön alapul: a hidraulikai rendszerek tervezésének, üzemeltetésének 30 éves kutatása, több mint 500 műszaki szeminárium lefolytatása 25 ország tervezőivel, és több mint 100 000 beszabályozott épület.

2. Gyorsabb üzembe helyezés. A digitális kézikerék leegyszerűsíti a szelepek beállítását, és a beállított értékek leolvasását. A CBI beszabályozó mérőkomputer a TA Balance Módszerrel lehetővé teszi, hogy egy ember komplex rendszereket is beszabályozhasson.

3. Ütemezett üzembe helyezés. A TA Balance vagy a Kompenzációs Módszerrel az építkezés előrehaladtával szakaszosan is beszabályozhatja rendszerét. Ez korábbi átadást jelenthet, ami azt is jelenti, hogy a résztvevők hamarabb jutnak járandóságukhoz.

4. Beszabályozó szelepek teljes skálája. Széles méretválaszték (NA10-NA400); sokféle csatlakozás (menetes, karimás, hornyos, forrasztható, hegeszthető, presszelhető); három nyomásosztály (PN 16, PN 20, PN 25); négyféle anyag (AMETAL, vörösöntvény, szürkeöntvény, gömbgrafitos öntvény).

5. Nagy mérési pontosság. Jobb mint +/- 7% (félig nyitott állás), illetve jobb mint +/- 5% (teljes nyitás). Térfogatáram és nyomáskülönbség mérés CBI mérőkomputerrel.

6. Zárási funkció és mechanikus memória. A kézi kerék állás korlátozása lehetővé teszi, hogy zárás után könnyen újra a beállított pozícióba kerüljön a szelep.

A TA a nemzetközi IMI plc tagja.


Tour & Andersson STAF beszabályozó szelepek

Funkciók:

Beszabályozás, előbeállítás, mérés, elzárás (NA 65 – 400 méretek között a szelepkúp nyomáskiegyenlített.)

Alkalmazási terület:

Fűtési és hűtési rendszerekben.

Hőmérséklet:

Max. üzemi hőmérséklet: 120 °C
Min. üzemi hőmérséklet: -10 °C

Mérőcsatlakozók:

A mérőcsatlakozók öntömítő kivitelűek. Tekerje le a védőkupakot, és helyezze mérőcsatlakozóba a mérőtűt a tömítésen keresztül.


Tour & Andersson STAD beszabályozó szelepek

Funkciók:

Beszabályozás, előbeállítás, térfogatáram-mérés, nyomáskülönbség-mérés, zárás, ürítés (opció)

Választható ürítési lehetőség:

A szelepek ürítő csonkja 1/2"-os vagy 3/4"-os tömlő csatlakoztatására alkalmas. Az ürítő csonk nélküli szelepek távtartó hüvellyel rendelkeznek. A távtaró hüvely üzem közben ürítőcsonkra cserélhető. Az ürítő csonk tartozékként is megrendelhető.

Mérőcsatlakozók

A mérőcsatlakozók öntömítő kivitelűek. A méréshez a védősapkát vegyük le, és a mérőszonda tűjét dugjuk a mérőcsatlakozóba. A STAD-C szelepen a mérőcsatlakozók kettős zárásúak.

Alkalmazási terület:

Fűtési és hűtési rendszerekben.
Ivóvíz rendszerekben.

Hőmérséklet:

Max. üzemi hőmérséklet: 120 °C.)
Min. üzemi hőmérséklet: -20 °C

Anyagok:

A szelepek AMETAL® ötvözetből készülnek.
Szelepülék tömítés: a szelepkúpon EPDM anyagú O-gyűrű
Orsótömítés: EPDM anyagú O-gyűrű
Kézikerék: Polyamid

Press toldatos szelepek:

Toldat: AMETAL®
Tömítés (NA 25-50): EPDM O-gyűrű

Az AMETAL® a TA által gyártott, cink-kiválással szemben ellenálló speciális ötvözet

Jelölés:

Szeleptest: PN 20/150, DN és coll méret
Kézikerék: Szeleptípus és DN

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet