Kapcsolat
 
 
 

BOSCH kondenzációs kazánok


Cerasmart

Fali kondenzációs fűtő-és kombikészülék (16, 22 KW)

A Junkers legkisebb teljesítményű kondenzációs kazánja a Cerasmart készülék, amely kiválóan alkalmas családi házakban és emeletes lakásokban történő alkalmazásra. Igényes külső kialakításával a Cerasmart szinte kínálja magát a közvetlen látómezőben történő felszerelésre. Funkcionalitása és külső kialakítása ideálisan kiegészíti egymást. A készülék rendkívül helytakarékos is: szélessége mindössze 440 mm, ezért kiválóan alkalmas a lakás legkisebb zugaiban történő felszerelésre. A Bosch Heatronic®-nak köszönhetően kezelése gyerekjáték. A multifunkciós kijelzőn minden releváns hőmérsékleti és szervizadat megjeleníthető. A fűtő készülék a melegvíz készítést indirekt tároló csatlakozásával végzi. A kombi készülék átfolyós rendszerben készít melegvizet. 

Cerasmart Modul

Beépített rétegtárolós kondenzációs készülék (16, 22, 30 kW)

Az új Cerasmart Modul mindent tud, amit egy modern fűtőrendszernek tudnia kell. A készülékben a legmodernebb kondenzációs technológia egy rétagtárolóval párosulva tökéletes komfortot nyújt. Mind a fűtési, mind a melegvízkészítési teljesítményben a maximumot kínálja. Mindezt különösen hatékonyan, hiszen a kondenzációs technológia nyújtotta előnyöket mind a fűtés, mind a melegvíz készítésnél kihasználja. A Cerasmart Modul készülék a modern rétegtöltési technológia alkalmazásával készíti a melegvizet. Ellentétben a hagyományos készülékekkel a melegvíz a tároló tetejéről rétegződik, emiatt áll rendelkezésre rögtön a melegvízkészítés megkezdése után. A rétegtöltésű tároló ezzel az eljárással 17%-kal jobb hatásfokkal dolgozik, mint a hagyományos tárolók.

A kompakt felépítésüknek köszönhetően a készülékek különösen helytakarékosak. Használatukkal értékes lakóterületet nyerhetünk. Mind a három teljesítménykategória egyforma alapterületű, csak 0,36m2 helyet foglal a padlón.

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet