Kapcsolat
 
 
 

Márványfestmények - dekorcsempék

Varázsolja újjá, egyedivé ás látványossá a csempézett falakat! Adjon különleges hangulatot konyhájának, fürdőszobájának, irodájának. Amerikai technológiával készülő márványfestmény burkolataink - természetes felületűek, széles minta- és színválasztékuknak köszönhetően - a legkisebb helyiségektől a hatalmas előcsarnokokig bárhol "életre kelnek".

A burkolatok hagyományos hidegburkoló technikával, a Magyarországon kapható más csempe- vagy egyéb falburkoló anyagokkal együtt alkalmazva egyszerűen és gyorsan beépíthetők, illetve kombinálhatók.

Az alkalmazott technológiának köszönhetően a kész kép - amely az ábrázolt témától és a választott mérettől függő számú természetes márványcsempéből áll - megörzi az eredeti alkotás arányait, színvilágát és hangulatát. Mivel a kép készítése során a festékanyag impregnálódik a márvány felületébe, a kész márványfestmény megörzi a márvány tapintását, továbbra is kirajzolja a kő természetes szerkezetét és felületét.

 Az márványfestmények témák szerinti csoportosítása:

Csendéletek, Art Nouveau, Klasszikusok, Valás, Tájlép

A legnagyobb festők munkái közül is válogathat, amelyek hűen tükrözik, új életre keltik a remekművek csodás hangulatát. Néhány név a teljesség igénye nélkül:

Manet, Klimt, Michelangelo, Renoir, Van Gogh, Pila

A széles téma-, szín-, és méterválasztékról érdeklődjön fürdőszobaszalonjainkban.

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet