Kapcsolat
 
 
 

Fürdőszobai termékek

A fürdőszoba az otthon lelke és minden titok hordozója. Mesél az ott lakók szokásairól, praktikumával, színeivel megalapozza az élénkítő reggelek és a relaxáló esték hangulatát. Zömében fix berendezésekből áll, így a megfelelő burkolat, csempe és berendezések kiválasztása évekre meghatározza sajátosságait.

Manapság a fürdőszoba nem csak otthonunk elszigetelt része, de követi a lakás atmoszféráját, illeszkedik annak stílusához, így kialakításánál nagyon sok szempont játszik főszerepet. A X. kerületi Maglódi úton és a Hungária körúton lévő Merkapt Fürdőszobaszalonok szakképzett munkatársai valamennyi elképzelés megvalósításában kreatív partnerek!

 

Sőt! Álmait szó szerint megvalósítjuk; 3 dimenziós látványterv (Living Wall) segítségével fürdőszobatervét a Materiál Centerben lévő fürdőszoba szalonunkban 3 dimenzióban, a Maglódi úti szalonunkban Magyarországon egyedülálló módon 3 dimenziós életnagyságban megtekintheti! Mivel a tervet széles termékpalettánkból választva készítjük el, így a tervezés és kivitelezés között csak egyetlen lépésre van szükség: kiválasztani azt a fürdőszobát, ami a legjobban illik Önhöz!

 

Csempe és járólap  Szaniterek  Üvegmosdó  Csaptelep
     
 Zuhanykabin  Zuhanytálca  Fürdőszobabútor  Kád
       
 Csőradiátor  Öblítő tartály  Kiegészítők 3d fürdőszobai látványterv
       
 
   
       

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet