Kapcsolat
 
 
 

Termékeink

Fürdőszoba Fűtéstechnika Megújuló energia Klímatechnika
Szerszámok Szerelvények Csőrendszerek Légtechnika 
     

 

 Termék hírek, akciók

10% extra kedvezmény augusztusban!

Az akciós áron felül 10% extra kedvezményt adunk megjelölt termékeinkre, augusztus 31-ig.

Spóroljon rajtunk, ne a nyaraláson!

Akár 70% kedvezmény és garantált ajándékok, júliusban:

Merkapt: A Bajnokok választása!

Régi törzsvevőnktől, Kammerer Zoltántól (háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozónk) kaptuk ezt a levelet:

ICMA M059

Kompakt padlúfűtési keverőegység a padlófűtési rendszerek térfogatáramának és hőmérsékletének szabályozására:

15 éves a RADECO!

Az akció keretén belül 15%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a RADECO design törölközőszárítós radiátorokat 2018. április 30-ig.

 

Megjelent az új RADECO katalógus

Tekintse meg a RADECO törölközőszárítós csőradiátor és kiegészítő választékát. A standard és lapradiátorok mellett elérhetőek a rozsdamentes, valamint az egyedi igényekre szabható design kivitelezések is.

 

Rothenberger tavaszi akció!

Tekintse meg a Rothenberger aktuális, 2018 tavaszi ajánlatait:

 

Energiatakarékos szivattyúk a Grundfostól!

Bővebb információ a vízellátáshoz, fűtésrendszerekhez és szennyvízkezeléshez alkalmazható termékről itt elérhető:

Újdonság a Merkaptnál!

Megkezdtük a légtechnikai termékek teljes vertikumának forgalmazását. Tekintse meg lakás- és komfortszellőzési rendszereinket.

Iszap- és légelválasztók, légtelenítők

Azok a rendszerek, amelyekben a víz légtelenítése megfelelő, és nem tartalmaz szennyeződéseket, jóval hatékonyabbak, kevesebb zajt keltenek, ráadásul hosszabb az élettartamuk. A Flamci termékei a levegőnek és szennyező részecskéknek a vízből való kivonására máshol már eredménnyel alkalmazott technológiát alkalmaznak, aminek az eszköztárához tartozik vegyítés, az áramlási sebesség csökkentése és a nyomáscsökkentés is.

Flamco tágulási tartályok

A Flamco széles körben gyárt tágulási tartályokat. Az ezekben az egységekben található alkatrészek mindegyike kiemelkedő minőséget képvisel. Megfelelnek az összes, aktuálisan érvényes európai szabványnak, illetve megfelelőségi CE-jelöléssel rendelkeznek. A Flexcon típusú tágulási tartályok és a nyomástartó tágulási automaták mellett az ivóvízrendszerekhez való membrános tartályokról itt tájékozódhat.

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet